Garlic and Olive Conchiglie
TM6 TM5

Garlic and Olive Conchiglie

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 4 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
  • water, for cooking pasta
  • 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
  • 320 g dried conchiglie pasta, dried
  • fine sea salt, to taste
  • ½ tsp white wine vinegar, or to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, finely grated zest only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2372.5 kJ / 567.1 kcal
Proteína
15.2 g
Carbohidratos
74.9 g
Grasa
23.4 g
Grasa saturada
8.5 g
Fibra
5.3 g
Sodio
898.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas