Dispositivos y accesorios
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
sultanas100 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fresh sea bass fillets boneless (approx. 100 g each)6
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh spinach leaves500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
23.8 g
Calorías
1799 kJ /
430 kcal
Grasa
27.1 g
Carbohidratos
22.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
WHITE FISH
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 h 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 h
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min