Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
TM6 TM5

Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes

4.5 ( 31 valoraciones )

Ingredientes

Parmesan Courgettes

  • 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 60 g white bread cut in pieces
  • 1 medium egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • 500 g courgettes cut in batons (5 cm x 1 cm)

Mayonnaise

  • 150 g sunflower oil
  • 1 medium egg
  • 2 pinches ground black pepper
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 tsp vinegar
  • 2 tsp Dijon mustard

Salmon Burgers

  • 60 g shallots halved
  • 5 g fresh dill leaves
  • 1 Tbsp fresh tarragon cut in pieces
  • 400 g fresh salmon fillets, skinless cut in pieces
  • 80 g frozen green peas
  • 1 Tbsp grated lemon zest
  • ½ tsp fine sea salt

Serving

  • 2 Tbsp olive oil
  • 4 burger buns
  • 160 g cherry tomatoes halved
  • 8 green lettuce leaves for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
982 kcal / 4110 kJ
Proteína
40 g
Grasa
68 g
Carbohidratos
53 g
Fibra
4.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas