Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spice Rub
- 2 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp dried sage
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Salmon and Salsa
- 4 fresh salmon fillets, skin on (approx. 135 g each)
- olive oil, for frying
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if desired, to taste
- 5 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh coriander leaves
- 480 g ripe tomatoes, quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 260 g tinned sweetcorn, drained
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 3 limes, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
-
1
avocado, large, sliced
o 2 avocados, small, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2495 kJ / 599 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 37 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Sodio
- 550 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Masala Hake at 55°C
55min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Detox Salad
10min