
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spice Rub
- 2 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp dried sage
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Salmon and Salsa
- 4 fresh salmon fillets skin on (approx. 135 g each)
- olive oil for frying
- ½ - 1 fresh red chilli deseeded if desired, to taste
- 5 spring onions cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh coriander leaves
- 480 g ripe tomatoes quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 260 g tinned sweetcorn drained
- 240 g tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 3 limes 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
-
1
avocado large, sliced
o 2 avocados small, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 599 kcal / 2495 kJ
- Proteína
- 33 g
- Grasa
- 37 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Sodio
- 550 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min