Dispositivos y accesorios
Asian Steamed Side of Salmon
Prep. 10min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24.1 g
Calorías
1317 kJ /
317 kcal
Grasa
23.6 g
Carbohidratos
1.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SUMMER BUFFET
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Masala Hake at 55°C
55min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Steamed Salmon Parcels
55min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Prawn Saganaki
35min