Versiones compatibles
Beef Stew with Mashed Potatoes
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Stew
- 500 g stewing steak, in pieces (2-3 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 80 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g unsalted butter, cut in pieces
- 1 - 2 Tbsp plain flour
- 100 g carrots, peeled, sliced (1 cm)
- 400 g water
- 30 g tomato purée
- 2 dried bay leaves
- 3 - 4 whole allspice berries
- 1 tsp ground fenugreek (opcional)
- 100 - 120 g red wine
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
o 1 tsp meat stock paste - 1 - 1 ½ tsp salt (see tip)
- ¼ tsp ground black pepper
Mashed Potatoes
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
-
250
g milk
o 250 g water - 50 g unsalted butter, cut in pieces
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
100
g fresh green peas
o 150 g frozen green peas
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1794.2 kJ / 428.8 kcal
- Proteína
- 25 g
- Carbohidratos
- 43.2 g
- Grasa
- 16.8 g
- Grasa saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 892.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Salt Cod Gratin
50min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Smoky Pork and Beans
3h