Versiones compatibles
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g red onions, thinly sliced
- 5 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 1 orange, freshly squeezed juice only
- 2 limes, freshly squeezed juice only
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp cloves
- 1 tsp whole allspice berries
- 3 garlic cloves
-
2
tsp sweet paprika
o 2 tsp achiote paste -
½
tsp chilli powder
o ½ tsp chipotle chilli powder - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 sea bass, whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 tomato (approx. 70 g), cut in wedges
- 200 g long grain rice
- 50 g tinned sweetcorn
- 50 g onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 avocado, thinly sliced (approx. 3 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2397 kJ / 573 kcal
- Proteína
- 44 g
- Carbohidratos
- 61 g
- Grasa
- 18 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sodio
- 2207 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Roasted banana affogato
Ninguna calificación
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min