Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces
- 1 onion, with peel, quartered
- 50 g fresh mushrooms
- 2 garlic cloves, with peels
- 2 dried bay leaves
- 4 whole allspice berries
- 10 black peppercorns
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1500 g water
- 2 tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 jar
- Calorías
- 392 kJ / 94 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 1 g
- Grasa saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 1635 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Creamy Pea Soup
40min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min