Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), cut in pieces that fit in feeder
- 100 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (opcional)
- 70 g plain flour, plus 1–1½ Tbsp extra
- 2 medium eggs
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- vegetable oil, for frying
- 200 g sour cream
- icing sugar, for dusting (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1499.6 kJ / 358.4 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Carbohidratos
- 50.7 g
- Grasa
- 13 g
- Grasa saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 804.3 mg
Recetas alternativas
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15 min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3h
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min