Salmon and Asparagus Rice Salad
TM6 TM5

Salmon and Asparagus Rice Salad

3.8 ( 42 valoraciones )

Ingredientes

Dill Sauce

  • 4 sprigs fresh dill leaves only
  • 200 g sour cream
  • 30 g freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp pickled capers drained
  • ¼ tsp fine sea salt

Rice and Salmon

  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 1 tsp mixed peppercorns
  • 2 lemons thin peelings of skin only
  • 60 g spring onions cut in pieces (3 cm)
  • 30 g fresh parsley leaves and tender stems, cut in pieces
  • 60 g freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp ground turmeric
  • 250 g white long grain rice
  • 1150 g water
  • 250 g asparagus woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
  • 1 lemon sliced (5 mm)
  • 680 g fresh salmon fillets, skinless
  • 1 Tbsp fresh dill leaves

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
450 kcal / 1885 kJ
Proteína
29 g
Grasa
21 g
Carbohidratos
35 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas