Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle

4.7 130 valoraciones
Prep. 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

Almond Crusted Salmon
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
    4
    frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each)
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • Dijon mustard
    20 g
  • honey
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • blanched almonds
    20 g
  • bread cut in pieces
    50 g
  • fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
    5 g
Asparagus Tagliatelle
  • water
    1200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fresh tagliatelle (see tip)
    300 g
  • green asparagus cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • extra virgin olive oil
    1 Tbsp
  • lemon finely grated zest and juice
    ½

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 633 kcal / 2647 kJ
Proteína 40 g
Grasa 36 g
Carbohidratos 36 g
Fibra 3.6 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...