Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
TM6 TM5

Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle

4.7 ( 129 valoraciones )

Ingredientes

Almond Crusted Salmon

  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
    o frozen salmon fillets skinless, defrosted (approx. 150 g each)
  • 30 g freshly squeezed lemon juice
  • 40 g olive oil plus extra for greasing
  • 20 g Dijon mustard
  • 15 g honey
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 20 g blanched almonds
  • 50 g bread cut in pieces
  • 5 g fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing

Asparagus Tagliatelle

  • 1200 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g fresh tagliatelle (see tip)
  • 250 g green asparagus cut in pieces (2 cm)
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • ½ lemon finely grated zest and juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
633 kcal / 2647 kJ
Proteína
40 g
Grasa
36 g
Carbohidratos
36 g
Fibra
3.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas