Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
TM6 TM5

Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous

4.1 ( 11 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine vinegar
  • 2 tsp Dijon mustard
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 200 g fresh watercress
  • 4 sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 500 g water
  • 180 g couscous
  • 2 ½ oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
  • 20 g toasted pine nuts (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
604 kcal / 2525 kJ
Proteína
38 g
Grasa
31 g
Carbohidratos
40 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas