Versiones compatibles
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g basmati rice
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
- 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
- 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
- 450 g milk
- 10 white peppercorns
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp mustard powder
- 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1835 kJ / 439 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Carbohidratos
- 65.9 g
- Grasa
- 4.3 g
Recetas alternativas
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Mint Courgettes
30min
Creamed Cod
45min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min