
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
o 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 404 kcal / 1693 kJ
- Proteína
- 30 g
- Grasa
- 23 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Fibra
- 2.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
No ratings
Mint Courgettes
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Chicken Tagine
25 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Fire and Ice Coleslaw
4 h 15 min
Ratatouille
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 h 15 min