Steamed turbot and mixed vegetable parcels

Steamed turbot and mixed vegetable parcels

4.8 10 valoraciones
Prep. 25min
Total 1h 15min
4 portions

Ingredientes

  • extra virgin olive oil
    80 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • turbot fillets (120-200 g each)
    4
    4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)
  • lemons zest and juice
    1 - 2
  • mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • lemon juice
    50 g
  • water
    500 g
  • potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
    400 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 30 g
Calorías 1693 kJ / 404 kcal
Grasa 23 g
Fibra 2.3 g
Carbohidratos 19 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...