Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
- 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
- 3 tbsp mixed herbs de Provence
- 2 garlic cloves
- 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 800 g tomatoes, canned
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches sugar
- 2 pinches ground black pepper
- 1 heaped tbsp vegetable broth powder
- 100 g lukewarm water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1887.2 kJ / 451.1 kcal
- Proteína
- 11.4 g
- Carbohidratos
- 21.4 g
- Grasa
- 38.8 g
- Grasa saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sodio
- 385.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom Wellington
2h 20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
Vegetarian Japchae
45min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Tex-Mex Bowl
50 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min