Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 54.7 g
- Carbohidratos
- 58.8 g
- Grasa
- 20.6 g
- Grasa saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sodio
- 2528.8 mg
Recetas alternativas
Goulash soup
2h 35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Irish lamb stew
6h 20min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Samke harra
35min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chicken chasseur
1h 50min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min