Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g red radishes, washed, leaves removed
- 1 garlic clove
-
½
bunch fresh parsley, cut in pieces
o ½ bunch fresh coriander, cut in pieces - 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp grated lemon zest
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 90 g olive oil
- 25 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for serving
-
4
cod fillets (approx. 150 g each)
o 4 white fish fillets (approx. 150 g each) - 300 g water
- 1 spring onion, thinly sliced, for garnishing
- 1 baguette, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2897 kJ / 692.4 kcal
- Proteína
- 54.6 g
- Carbohidratos
- 44.2 g
- Grasa
- 32.7 g
- Grasa saturada
- 5.7 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 897.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Halibut with Apricot Chutney
30min
Tiramisu
5h 20 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Potato Gratin
1h 10min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5min
Illinois Pierogi
2h 30min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min