Savory Turnip Cake
TM6 TM5

Savory Turnip Cake

2.3 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 ½ oz long-grain white rice
  • 45 ½ oz water divided, plus extra to soak
  • 35 oz Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)
  • 1 tbsp olive oil plus extra to grease and pan fry
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground white pepper to taste
  • scallions to garnish
  • fresh red chilies chopped, to garnish
  • Chinese chives to garnish

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
79 kcal / 331 kJ
Proteína
2 g
Grasa
2 g
Carbohidratos
13 g
Fibra
1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas