Dispositivos y accesorios
Pan-Fried Pork Buns
Prep. 15min
Total 1h 30min
20 pieces
Ingredientes
Meat Filling
-
ground pork14 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water1 ½ oz
Dough
-
water9 oz
-
sugar1 tbsp
-
active dry yeast1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the Buns
-
vegetable oil1 tbsp
-
water divided3 oz
-
sesame seed, black1 tsp
-
spring onions thinly chopped1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
230.9 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
679.3 kJ /
162.4 kcal
Grasa
5.7 g
Fibra
0.8 g
Grasa saturada
1.7 g
Carbohidratos
20.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
16 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Ninguna calificación
Raspberry and Basil Sangria
Ninguna calificación
Fish and Chips
30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Korean Beef Bowl
1h
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Shrimp Cocktail
50min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min
Shrimp and Grits
1h 50min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min