Dispositivos y accesorios
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Prep. 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
olive oil15 g
-
80 g red onion, cut in wedgesbrown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 portions
Sodio
5759.7 mg
Proteína
60.6 g
Calorías
7223.6 kJ /
1726.5 kcal
Grasa
103.1 g
Fibra
15.7 g
Grasa saturada
35.9 g
Carbohidratos
151 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat The Rainbow
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegan Bolognese
50min
Sweet potato lentil pie
50min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Pasta alla Nerano
40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min