Dispositivos y accesorios
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
496.4 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
933.2 kJ /
223 kcal
Grasa
18.3 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
6.7 g
Carbohidratos
8.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
5 Ingredients
70 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Mexican Quinoa Salad
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Sumac-spiced Houmous
5min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min