
Versiones compatibles
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g dried chickpeas
- water for soaking
- 300 g raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads for serving (see tip)
- houmous for serving (see tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 591.5 kcal / 2474.6 kJ
- Proteína
- 16.6 g
- Grasa
- 30 g
- Carbohidratos
- 69.1 g
- Fibra
- 12.4 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Sodio
- 1318.1 mg
Recetas alternativas
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Mushroom Wellington
2h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min