Dispositivos y accesorios
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
smoked almondsblanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
958.5 mg
Proteína
15.7 g
Calorías
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Grasa
28 g
Fibra
12.1 g
Grasa saturada
3.5 g
Carbohidratos
40.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mexican Quinoa Salad
30min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Greek cabbage salad
5min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Tex-Mex Bowl
50min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Sumac-spiced Houmous
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min