Rekelinguine med krabbe
TM6 TM5 TM31

Rekelinguine med krabbe

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 1 sitron tynne skreller av hud og juice
  • 1000 gram vann
  • 1 ¼ teskje havsalt
  • 1 teskje olivenolje
  • 250 gram pasta, tørr, type linguine
  • 2 hvitløksfedd
  • 150 gram reker, rå, pillet
  • 80 gram crème fraîche, min 30% fett
  • 200 gram krabbekjøtt, ferskt, uten skall hvit, brun eller blanding
  • 70 gram ruccola, blader pluss ekstra for servering
  • 1 klype malt svart pepper
  • 30 gram pinjekjerner ristet

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
474 kcal / 1984 kJ
Proteína
24.5 g
Grasa
20.8 g
Carbohidratos
47.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo