Vegetarlasagne
TM6 TM5 TM31

Vegetarlasagne

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Sitron og ricotta

  • 1 sitron bare skall, ingen hvit marg
  • 1 hvitløksfedd
  • 30 g sitronsaft (ca. 1 sitron)
  • 250 g ricotta ost, fersk (se tips)

Béchamelsaus

  • 50 g smør, usaltet
  • 50 g hvetemel
  • 450 g helmelk
  • ¼ ts havsalt
  • ¼ ts malt svart pepper

Saus og grønnsaksfyll

  • 100 g parmesanost delt i biter (3 cm)
  • 1 løk, gul (ca. 150 g), delt i to
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 rød chili, fersk fjern frø om ønskelig og del opp i biter
  • 40 g olivenolje
  • 800 g skrellet tomat
  • 100 g rødvin
  • 3 kvister basilikum, fersk bare blader, revet i stykker
  • 4 kvister flatbladet persille, fersk bare blader, revet i stykker
  • 2 ss oregano, tørket
  • 1 ts havsalt
  • 1 ts malt svart pepper
  • 300 g søtpoteter skrellet og delt i skiver (1 cm)
  • 1 aubergine (ca. 260 g), delt i skiver (1 cm)
  • 1 squash (ca. 260 g), delt i skiver (1 cm)
  • 250 g liten sjampinjong, fersk delt i skiver
  • 3 grønnkål stilker fjernet og blader revet i biter (valgfritt)

Montering

  • smør, usaltet eller saltet for smøring
  • 400 g ferske lasagneplater
  • 100 g ferske lasagneplater
  • salatblader, blandede til servering

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
503 kcal / 2112.6 kJ
Proteína
20 g
Grasa
22.2 g
Carbohidratos
51.1 g
Fibra
8.7 g
Grasa saturada
10.4 g
Sodio
734.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo