Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli sauce
- 1 tbsp tomato ketchup
- 30 g sugar
- 100 g water
-
½
tsp potato starch
o ½ tsp cornflour (starch)
Rice tube puddings
-
450
g white glutinous short-grain rice
o 450 g white short-grain rice (e.g. sushi rice) - 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g pork meat, lean, sinew free, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips,
o 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut in strips - 50 g dried small shrimp (opcional)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped, to garnish
- 10 g peanuts, roasted, unsalted, roughly chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 cup
- Calorías
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 5 g
- Fibra
- 0 g
En colecciones
Recetas alternativas
Potato cakes
45min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50min
Ginger Garlic Paste
10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Braised Trotters
1h 10min
Fried Garlic Pork
50min
Greek Vegetables
1h
Easy Coddled Eggs
35min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min