
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
1000
g daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if
necessary, to fit blade width -
2
heaped Tbsp beef stock paste, homemade
o 2 beef stock cubes (for 0.5 l each) crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 1300 g water
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 10 g fish sauce
- 10 g fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)
- 10 g spring onion finely sliced (1-2 mm)
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 1 lime sliced
- 100 g fresh bean sprouts
- 1 fresh chilli thinly sliced (2 mm)
- Thai chilli sauce for garnishing (opcional)
- hoi sin sauce for garnishing (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 302.1 kcal / 1263.9 kJ
- Proteína
- 22.2 g
- Grasa
- 14.4 g
- Carbohidratos
- 24.4 g
- Fibra
- 5.6 g
- Grasa saturada
- 5 g
- Sodio
- 997.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Halloween Dipped Apples
Ninguna calificación
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Sardine Empanada
1h 40min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Monkfish and prawn soup
1h
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min