Skirt Steak Spiralized Salad
TM6

Skirt Steak Spiralized Salad

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 85 g zucchini, ends trimmed
  • 60 g yellow summer squash, ends trimmed
  • 140 g carrots, peeled
  • 45 g extra virgin olive oil, divided
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 5 cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
  • 115 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
  • 1 tbsp Chinese five-spice powder, plus extra to season veggies, to taste
  • 4 green onions, trimmed, cut on bias
  • 1 tsp salt, to taste
  • 230 g beef skirt, thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
  • 60 g hoisin sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 140 g baby spinach, fresh

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2712.9 kJ / 648.4 kcal
Proteína
30 g
Carbohidratos
36.3 g
Grasa
43.7 g
Grasa saturada
10.8 g
Fibra
8.4 g
Sodio
647.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas