Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
    o 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • 300 g water
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    o 1 tsp barley malt syrup
  • 500 g bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, fine
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2477.3 kJ / 592.1 kcal
Proteína
19.1 g
Carbohidratos
100.9 g
Grasa
11.6 g
Fibra
4.4 g
Sodio
1318.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas