Dispositivos y accesorios
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
Prep. 35min
Total 2h 5min
6 portions
Ingredientes
Orange Butter
-
orange1
-
unsalted butter softened4 oz
-
honey1 tbsp
Bacon Stuffing
-
day old bread cubed (see Tip)5 oz
-
yellow onions quartered6 oz
-
baby carrots halved3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
garlic clove1
-
fresh sage leaves4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bacon sliced (½ in.)4 oz
-
chicken broth4 oz
Orange Roast Chicken
-
whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity1
-
salt to season, to taste
-
ground white pepper to season, to taste
-
fresh sage leaves10
-
rainbow carrots peeled16 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
738 mg
Proteína
31 g
Calorías
2615 kJ /
625 kcal
Grasa
44 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
18 g
Carbohidratos
26 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spring Into Easter
16 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 h 15 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Chinese Pork with Vegetables
1 h 20 min
Spiced Beef Sausages
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 h 5 min
Beef Lasagna
2 h 5 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 h 15 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 h 5 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 h 30 min