Dispositivos y accesorios
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
254.9 mg
Proteína
68.9 g
Calorías
3944 kJ /
942.7 kcal
Grasa
59 g
Fibra
6.4 g
Grasa saturada
15.7 g
Carbohidratos
33.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Turkey Taco Meat Filling
35min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Brownie Brittle
Ninguna calificación
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
New England Clam Boil
55min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Vegan Orange Crescent Rolls
Ninguna calificación
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Ninguna calificación
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min