Dispositivos y accesorios
Korean Fried Chicken
Prep. 30min
Total 3h 10min
4 portion
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced½ inch
-
all purpose white flour70 g
-
cornstarch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings995 g
Sauce
-
garlic clove5
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced3 cm
-
golden brown sugar45 g
-
rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste to taste30 - 60 g
-
ketchup30 g
-
soy sauce, dark15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1903.5 mg
Proteína
48.6 g
Calorías
3116 kJ /
744.7 kcal
Grasa
38.7 g
Fibra
2.4 g
Grasa saturada
11.1 g
Carbohidratos
51.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Diamond Club CA - 1st edition
18 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Buttermilk Chicken
1h 10min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Cheesy Beer Sauce
30min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Philly Cheesesteak
50min
Red Rice
55min
Maple and Spice Glazed Ham
2h 20min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Neapolitan Pizza
9h
Krispy fried chicken
25min