Dispositivos y accesorios
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
Prep. 30min
Total 2h 15min
18 pieces
Ingredientes
Cream Puff Pastry
-
water5 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
salt1 pinch
-
sugar2 tsp
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
jumbo eggs3
Chocolate Sauce
-
dark chocolate 70% cocoa, cut into pieces9 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
whole milk7 oz
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
5 g
Calorías
995 kJ /
238 kcal
Grasa
17 g
Fibra
1.8 g
Carbohidratos
17 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Quiche Lorraine
50min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Buttercream Frosting
5min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Quick Puff Pastry
1h 20min
Whipped Cream
10min
Chocolate Fudge Cake
2h
Quick Cheese Soufflés
45min
Portuguese Custard Tarts
1h 10min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Apple Pie
3h 30min