Pork Tenderloin with Cherry Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Cherry Sauce

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 30 g shallots in pieces
  • 225 g water
  • 1 tsp balsamic vinegar
  • 15 g butter, unsalted (from cows' milk)
  • ½ tsp salt divided
  • ¼ tsp black pepper, ground divided
  • 60 g cherry jam
  • 340 g spring carrot peeled, halved lengthwise
  • 450 g pork tenderloin
  • 1 tbsp all purpose white flour
  • cherry pitted, halved, to garnish (opcional)
  • parsley, fresh to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
284.4 kcal / 1189.9 kJ
Proteína
17.9 g
Grasa
11.2 g
Carbohidratos
28.3 g
Fibra
3.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas