Versatile Smooth Soup

4.8 5 valoraciones
Prep. 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil
    25 - 30 g
  • fresh mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • fresh mixed vegetables (e.g. zucchinis, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    700 - 800 g
  • water
    750 - 850 g
  • vegetable stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), homemade or store-bought
  • salt
    1 tsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 727 mg
Proteína 4.1 g
Calorías 489 kJ / 116.9 kcal
Grasa 5 g
Fibra 4.7 g
Grasa saturada 0.8 g
Carbohidratos 14.5 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...