Dispositivos y accesorios
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Prep. 35min
Total 1h 50min
8 portie
Ingredientes
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
23.9 g
Calorías
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Grasa
23.2 g
Fibra
8 g
Carbohidratos
14.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Ninguna calificación
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Ninguna calificación
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Ninguna calificación
Scandinavische hamburger
4h 10min
Alpenmacaroni
45min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Ninguna calificación
Bouillabaisse
Ninguna calificación
Rudolphs Mocktail
30min
Tomatensoep met Burrata
35min
Wit Brood
Ninguna calificación