Versiones compatibles
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Proteína
- 25.9 g
- Carbohidratos
- 108.9 g
- Grasa
- 64.4 g
- Grasa saturada
- 40.6 g
- Fibra
- 3.7 g
- Sodio
- 1133.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30min
Delish pesto nuggets
40min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Apple cinnamon muffins
40min
Café-style banana bread
1h 45min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min
Pumpkin loaf
1h 45min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45min
Banana and oat mini muffins
40min
Better-for-you banana pancakes
30min