Dispositivos y accesorios
Frangipane cake
Prep. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Sweet shortcrust pastry
-
raw sugar50 g
-
butter chilled, cut into cubes100 g
-
plain flour230 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Frangipane cake
-
butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
plain flour plus extra for dusting50 g
-
roasted almonds unsalted150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
blanched almonds40 g
-
smooth apricot jam250 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
163.4 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
2016 kJ /
480 kcal
Grasa
27.1 g
Fibra
2.6 g
Grasa saturada
12 g
Carbohidratos
52.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian cuisine: Desserts
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Quince crumble
1h 25min
Moroccan bundt
1h 20min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Almond and pear tart
40min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Classic lemon tart
3h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h