Macaroni and Cheese

4.4 36 valoración
Prep. 10min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • elbow macaroni
    10 oz
  • cheddar cheese cubed (1 in.)
    5 ½ oz
  • Parmesan cheese cubed (1 in.), divided
    2 oz
  • Emmental cheese cubed (1 in.)
    5 ½ oz
  • whole milk
    17 ½ oz
  • all-purpose flour
    2 tbsp
    2 tbsp corn starch
  • unsalted butter in pieces, divided
    2 ½ oz
  • salt
    ½ tsp
  • Tabasco to taste (see Tip)
    1 tsp
  • cornflakes, crushed
    2 oz

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 934.5 mg
Proteína 40.1 g
Calorías 3789.2 kJ / 905.7 kcal
Grasa 47.3 g
Fibra 3 g
Grasa saturada 28.5 g
Carbohidratos 79.6 g

También podría gustarte...