Pasta Salad with Trout and Vegetables

Ninguna valoración
Prep. 20min
Total 45min
8 portions

Ingredientes

  • water
    40 oz
  • white wine
    9 oz
  • freshly squeezed orange juice
    3 ½ oz
  • salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • skinless trout fillets
    19 oz
    19 oz skinless salmon fillets
  • frozen green peas
    9 ½ oz
  • fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
    10 oz
  • extra virgin olive oil plus 2 tbsp
    1 oz
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • capers rinsed
    1 oz
  • pitted black olives
    3 ½ oz
  • cherry tomatoes quartered or halved
    16 oz
  • ground black pepper (opcional)
    1 pinch
  • lemon juice (opcional)
    1 tbsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 732 mg
Proteína 20.7 g
Calorías 1569.4 kJ / 375.1 kcal
Grasa 13.2 g
Fibra 4.1 g
Grasa saturada 2.3 g
Carbohidratos 37.4 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...