Dispositivos y accesorios
Bagt spinat og æg
Prep. 20min
Total 40min
8 portioner
Ingredientes
-
helbladet spinat, frost (optøet)650 g
-
ost, hård70 g
-
fed hvidløg1 - 2
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
salt1 ¼ tsk
-
hvedemel70 g
-
mælk700 g
-
smør40 g
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
æg8
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
597.4 mg
Proteína
14.5 g
Calorías
1310.9 kJ /
313.3 kcal
Grasa
22.4 g
Fibra
2.1 g
Grasa saturada
8.9 g
Carbohidratos
14.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Ninguna calificación
Små broccolitærter med bacon
Ninguna calificación
Kødboller med romescosauce
Ninguna calificación
Lun linsesalat med bær og spinat
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Avocadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Ninguna calificación
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Ninguna calificación
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Ninguna calificación
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Ninguna calificación