Dispositivos y accesorios
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
English cucumber ends removed, peeled or unpeeled, (approx. 1200 g)6 - 7
-
300 - 350 g sour creamGreek yoghurt300 - 350 g
-
salt1 ½ - 2 ½ tsp
-
6 tbsp dried dillfresh dill fronds1 ½ bunches
-
black pepper, ground (opcional)1 ½ tsp
-
apple cider vinegar (opcional) to taste1 - 2 tbsp
-
sugar (opcional)1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
809.4 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
648.8 kJ /
155.1 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1.7 g
Grasa saturada
6.2 g
Carbohidratos
13.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Chunky guacamole
10min
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Pastrami
22h 30min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Indian Butter Chicken
1h
Mixed Mushroom Sauté
30min