Dispositivos y accesorios
Tinga de pollo (shredded chicken)
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
chipotle chillies dried, stems removed, to taste20 - 30 g
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)300 g
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
white sugar30 g
-
dried bay leaves2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
83.4 mg
Proteína
38.8 g
Calorías
1117.3 kJ /
266 kcal
Grasa
7.8 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
1.6 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Mexico
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tinga de Pollo
40min
Mexican Lasagna
1h 20min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
Quick turkey taco bowl
15min
Beef Barbacoa
2h
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h