Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 558 kJ / 134 kcal
- Proteína
- 2.3 g
- Carbohidratos
- 1.2 g
- Grasa
- 12.9 g
- Fibra
- 1.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Hovězí steaky v papilotě
40min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Ninguna calificación
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Ninguna calificación
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Redpiroska
Ninguna calificación
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min