Dispositivos y accesorios
Salsa Verde
Prep. 10min
Total 10min
175 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 25 g
Proteína
1.4 g
Calorías
595.3 kJ /
142.3 kcal
Grasa
15 g
Carbohidratos
0.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Add Some Sauce!
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Bread Sauce
1h 25min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Brandy Butter
10min
Beurre Blanc
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Smoked Mackerel Pâté
55min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min