Dispositivos y accesorios
Spaghetti alla Puttanesca
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
2000 kJ /
476 kcal
Grasa
96 g
Carbohidratos
64 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Kitchen
62 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Pico de Gallo
5min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Hand Ripped Cabbage
20min
Pistachio Cream Pasta
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min