Dispositivos y accesorios
Mango Chutney
Prep. 10min
Total 1h 20min
1000 g
Ingredientes
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
raisins100 g
-
vinegar120 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 20 g
Sodio
48.5 mg
Proteína
0.2 g
Calorías
146.6 kJ /
35 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
8.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook 2018
174 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Red Pepper Houmous
5min
Cucumber and Mint Raita
25min
Mango chutney
1h 20min
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Mango Chutney
50min
Garam Masala
10min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Suet pastry with thyme
25min
Coriander Chutney
5min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min