Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
TM6 TM5 TM31

Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting

4.7 (61 valoraciones )

Ingredientes

Chocolate Bean Cake

  • 120 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 400 g tinned kidney beans, lightly rinsed and drained
  • 1 Tbsp water
    o 1 Tbsp strong brewed coffee
  • 5 medium eggs
  • 1 Tbsp vanilla bean paste
  • 180 g coconut sugar
  • 70 g cocoa powder, unsweetened
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp fine sea salt

Coconut Butter Cream Frosting

  • 200 g coconut sugar
  • 20 g full cream milk
  • 80 g unsalted butter, soft
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 ½ Tbsp cocoa powder, unsweetened

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
1356 kJ / 322 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
37 g
Grasa
17 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas