Spinach and Ricotta Ravioli
TM6 TM5 TM31

Spinach and Ricotta Ravioli

3.9 ( 27 valoraciones )

Ingredientes

Pasta

  • 200 g pasta flour (00 flour)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 50 g fresh spinach washed and dried
  • 1 egg large
  • 1 egg yolk from large egg

Ricotta and Spinach Filling

  • 60 g Parmesan cheese cut in pieces
  • 50 g shallots quartered
  • 15 g unsalted butter
  • 300 g fresh spinach washed and dried
  • 120 g ricotta cheese
  • 1 pinch ground nutmeg

Cooking

  • semolina fine, for dusting
  • 1 egg white for brushing
  • water for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt
  • olive oil for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
390 kcal / 1632 kJ
Proteína
21.3 g
Grasa
16.1 g
Carbohidratos
40 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas