Dispositivos y accesorios
Gnocchi
Prep. 30min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
432.9 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
590 kJ /
140.5 kcal
Grasa
1 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
0.2 g
Carbohidratos
26.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Hollandaise sauce
15min
Focaccia
2h 5min
Polenta
25min
Béchamel sauce
20min
Fresh pasta dough
1h
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Milanese risotto
25min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Gluten free pasta
50min
Classic mushroom risotto
30min