Dispositivos y accesorios
Gnocchi
Prep. 30min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
432.9 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
590 kJ /
140.5 kcal
Grasa
1 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
0.2 g
Carbohidratos
26.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Hollandaise sauce
15min
Focaccia
2h 5min
Fresh pasta dough
1h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Fragrant pipis
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Classic mushroom risotto
30min
Milanese risotto
25min